MENU

Hvem er jeg?

Jette Solvig Brødbæk

Jette Solvig Brødbæk
Journalist og forlægger

Jeg hjælper selvstændige, der lever af deres passion, med at skrive og udgive en bog - OG få den solgt, så de kan komme bredere ud og gøre en forskel for flere. Et eksempel er bogen "Stjernebarn", hvor forfatteren endte i "Aftenshowet", "God morgen Danmark", "Ude og Hjemme", "Liv" samt mange andre medier. Det har ført til foredrag og modeljobs m.v. - læs mere om bogen under "Shop". Fra 2008 og indtil juni 2016 har vi lavet og udgivet utallige spændende livshistorier - du finder et udvalg under "Shop".

Om mig - 5 hurtige svar

Hvorfor hjælper jeg selvstændige med deres bogprojekt?

Det interesserer mig, hvordan andre overkommer de udfordringer, de støder på gennem livet - og jeg læser gerne bøger om det. Det er så inspirerende - og som sagt er bogen "Stjernebarn" et rigtig godt eksempel på, hvordan man som menneske kan gå fra det sorteste sorte til at leve sit drømmeliv - hvis man bare ikke giver op.

Hvordan fik jeg idéen?

Da min far døde, fik min mor en dyb depression, som hun aldrig er kommet ud af. Med ét slag mistede jeg begge mine forældre og værdifuld viden om vores slægt forsvandt. Det gav mig ideen til at hjælpe andre med at bruge deres livserfaringer i deres forretning.

Hvilke kompetencer har jeg?

Jeg er uddannet journalist og har altid elsket at læse og skrive. Jeg har desuden taget den treårige Psykologisk Helhedsuddannelse hos psykolog Inge Rasch, Ringkøbing. Uddannelsen er målrettet personer "der arbejder med mennesker". Derudover har jeg taget Christine Eilvigs Spirituel Mentor Uddannelse.

Hvad laver jeg ellers?

Jeg laver forløb for selvstændige, der vil skrive en bog - og få den solgt.

Hvor bor du?

Jeg bor naturskønt på landet ved Stadil Fjord.

Referencer
hvad siger andre

Chloe Avo Holm, Brønshøj: (danser og personlig træner samt forfatter - og nu også foredragsholder)

Chloe Avo Holm, Brønshøj: (danser og personlig træner samt forfatter - og nu også foredragsholder)

05/16/2016

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Jette. Hun kommer i mål med det, hun ønsker og har en sans for at få ens personlighed frem samt se ens ønsker og opfange de detaljer, som man ønsker frem i lyset i sin bog eller tekst.

Takket være Jettes benarbejde kom jeg og min bog blandt andet i God morgen Danmark, Aftenshowet, Alt for Damerne, Brønshøj-Husum Avis samt Ugeavisen Kolding m.fl.

Men det bedste af det hele er, at jeg med det samme blev booket til flere foredrag om mit liv og min bog. Jeg har holdt foredrag over hele landet for både kvindegrupper, foreninger samt på skoler – og min bog sælger så flot.

(Chloe Avo Holm har skrevet bogen ”Stjernebarn”, som udkom i maj 2016 både som e-bog og trykt bog på Forlaget VITA).

Thomas Kristensen, Hvide Sande: (pensioneret præst og forfatter til flere bøger)

Thomas Kristensen, Hvide Sande: (pensioneret præst og forfatter til flere bøger)

12/12/2015

Jette Solvig møder sine kunder med stor interesse og indlevelse og kreativ medtænkning. Og hun er i sin forlagsvirksomhed omgivet af en medarbejderstab, som er yderst professionelle.

Der er kort vej fra skrivebordet til planlagt handling. Og både humor og handling går hånd i hånd, så man føler sig i trygge hænder. Jette Solvig har som journalist gode forbindelser i medieverdenen. Så derfor lykkedes det at få god PR for min bog både i DR radio og TV MidtVest og ligeledes i den trykte presse på både lokalplan og landsplan og dertil med jævne mellemrum på de sociale medier.

Jeg vil gerne anbefale Jette Solvig og hendes medarbejdere til endnu flere, som har brug for professionel bistand i forbindelse med udgivelser, kontakt til medier og i det hele taget at nå ud i verden med deres budskaber.

(Thomas Kristensen har skrevet og udgivet flere bøger. På Forlaget VITA har udgivelsen af bogen om at samle rav ved Ringkøbing Fjord ført til mange foredrag og megen medieomtale).

Eva Bundgaard Jochimsen, No: (pædagogassistent og forfatter)

Eva Bundgaard Jochimsen, No: (pædagogassistent og forfatter)

06/24/2014

Jettes personlige indlevelse i min historie og kemien mellem os gjorde, at jeg følte, jeg fik det ”hele” med. Det samarbejde nød jeg. Jeg har været omtalt i det lokale dagblad, i lokalradioen og til efteråret skal jeg holde foredrag på to af kommunens skoler. Jeg kan kun varmt anbefale andre et samarbejde med Jette Solvig Brødbæk.

(Eva har skrevet bogen ”Husk at tænde et lys i mørket” om tabet af sin mand og soulmate, som døde fra hende og deres tre børn på grund af en kræftsygdom).

Her kan du også finde mig
og følge med

Her holder jeg til
Stadil, Vestjylland

Kontakt mig her

  • Kontakt mig lettest på mail. Jeg tjekker som regel mail en gang dagligt.
  • Post sendes til: Jette Solvig Livshistorier, Stadilvej 12, Stadil, 6980 Tim.
  • Eller kontakt min dygtige assistent Christina, på: christina@jettesolvig.dk eller på 30 35 17 33.
 

Send mig en mail

Adresse