MENU

Erindringer og bekendelser – en Ærlig erindringsbog af Hartvig SchØn

I oktober 2013 blev jeg kontaktet af Hartvig Schøn fra Dybbøl.
Han havde læst et interview med mig i Jyske Vestkysten om det at skrive livshistorier - og det var præcis det, han havde gjort:
Skrevet sine erindringer i "spredt fægtning".
Nu manglede han simpelthen én, der kunne hjælpe ham det sidste stykke vej med at strukturere og prioritere sit materiale.
For han kunne godt tænke sig at udgive sine erindringer i bogform.
Min dygtige medredaktør, Kamilla Husted Bendtsen, og jeg, gik straks i gang med at ommøblere Hartvigs manuskript og komme med forslag til forbedringer.

-Jeg har gennem årene brugt mange penge på kvinder, men aldrig har de været så godt givet ud, som dem jeg har brugt på dig, Jette, udbrød den tidligere sømand og politimand Hartvig bramfrit, da vi i foråret næsten var i mål med det færdige manuskript.

Og den kommentar har jeg valgt at tage som en STOR kompliment...
Ting tager som bekendt tid - men nu - et år senere - er bogen klar.
Den udkommer faktisk i morgen den 15. oktober 2014 på Forlaget VITA og har fået titlen "Erindringer og bekendelser" - for Hartvig er meget ærlig og bramfri.

Bogen koster 200 kroner - og du kan læse mere om den lige hér. 

P.S.: Hartvig skriver smukke digte, som har fået deres helt eget afsnit bagerst i bogen.
P.P.S.: Når du skriver livshistorie, behøver du ikke følge en bestemt skabelon. Hartvigs erindringer er skrevet i spredt rækkefølge - men som læser er man aldrig i tvivl om hverken tid eller sted, så det er ikke forvirrende.
Læs mere om de forskellige muligheder for at skrive livshistorie lige hér. 

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik