MENU

Gør som Ellinor…

Gør som Ellinor...
Mens jeg slappede af, læste bøger og var en uge på Færøerne i min ferie, havde 60-årige Ellinor travlt.
Hun kontaktede mig før sommerferien, fordi hun manglede hjælp til at få struktur på sin livshistorie. Det viste sig, at hun allerede havde skrevet en hel del - og hun var også klar over, hvad temaet for hendes livshistorie skulle være.

-Jeg vil gerne prøve at beskrive min lidt underlige opvækst, som har gjort mig til den, jeg er i dag. Min barndom har påvirket ig meget, og jeg vil fokusere på oplevelserne i min opvækst samt mit følelsesliv i øvrigt, sagde Ellinor til mig.
Ellinor sendt sit udkast til mig, jeg redigerede det og byggede en logisk struktur op i hendes tekst. Derefter skrev jeg supplerende spørgsmål ind, så Ellinor kunne uddybe, hvis hun ville.
Det ville hun gerne. Mægtig gerne.

Ellinor er lige gået på efterløn og nyder selv at kunne bestemme over sin tid. Allerede hér den første uge efter ferien, er Ellinors livshistorie skrevet færdig. Helt færdig.
Nu mangler hun "bare" at finde de relevante fotos frem, scanne dem ind, skrive billedtekster samt placere billederne de rigtige steder i teksten.

-Pyha, jeg blev helt rundforvirret og kom nemt til at småtude lidt, da jeg sad og skrev. Men jeg blev klar over, hvor jeg ville hen med det hele. Nu, da jeg har skrevet det hele ned, kan jeg bedre forstå, at jeg er, som jeg er. Jeg forstår mig selv - og ikke mindst accepterer jeg mig selv, skrev Ellinor til mig i sidste uge.
Og det er jo en meget smuk proces, hun har været igennem, synes jeg.
Går du ligesom Ellinor og drømmer om at få din livshistorie "sat på skinner"?

Så kan du få hjælp til at blive selvkørende på min Skriv-Et-Liv-Workshop .
Eller du kan måske bruge min udførlige E-Guide, der i 7 nemme trin guider dig igennem processen med at skrive en livshistorie - hvad enten det er din egen eller måske din mors.
Læs mere om E-guiden lige hér.

 

P.S.: Ellinor har ingen planer om at udgive sin livshistorie - den er kun bestemt for den nærmeste familie og vennekreds. Men Ellinor har fået ro i sjælen og en større selvforståelse - og ikke mindst har hun efterladt sig et meget personligt skrift, som hendes lille barnebarn på to år sikkert vil læse med glæde, når hun bliver stor.
P.P.S.: På min  Skriv-Et-Liv-Workshop får du hjælp til at disponere din tid, du får overblik samt struktur på din livshistorie, så du kommer i mål med den - selv om du ikke lige som Ellinor er gået på efterløn.

Kort sagt: Du går hjem med din egen personlige køreplan for livshistorien.

Ja tak, lad mig lige læse lidt mere om den workshop.

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik