MENU

Hvorfor livshistorier er så vigtige at bevare…

Jeg har altid interesseret mig for helt almindelige menneskers tilværelse. Når de ældre i familien talte om krisen i 1930’erne, 2. verdenskrig, isvintre og uægte børn, har jeg levet mig ind i deres fortællinger.

Det gør jeg stadig – og nu har jeg gjort det til min levevej. Da min far døde, forsvandt værdifuld viden om vores familie og slægtens historie. Jeg kunne ikke længere spørge ham ud om mine bedsteforældre og oldeforældre - eller få sat navne på de gamle fotos i familiealbummet.

Jeg blev gal på mig selv, fordi jeg ikke havde skrevet ned, hvad min far havde fortalt mig. Jeg ville så gerne have vidst mere om, hvad han havde tænkt, følt og oplevet i sit liv.

Og nu var det for sent. Jeg havde mistet både min far og det meste af hans historie.

Til gengæld fik jeg idéen til min nuværende levevej: At hjælpe andre mennesker med at skrive deres livshistorie, så den bliver bevaret for slægten. Siden marts 2008 har jeg skrevet mange forskellige former for livshistorier for kunder i hele landet – og jeg elsker det.

For mig er det en stor gave at komme helt tæt på et andet menneske OG bevare hans eller hendes livshistorie for slægten.

Er det også vigtigt for dig?

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik