MENU

Kender du Regner Møllesvend?

Kender du Regner Møllesvend?

Det gør jeg! Det er min farbror på 91 år, som slet ikke hedder Møllesvend til efternavn. Hans far, Pe' Møllesvend, blev omkring år 1900 udlært møllersvend og fik tilnavnet. Det har fulgt alle hans børn - og til dels også børnebørn, selv om han faktisk slet ikke ernærede sig som møller, men drev savværk.

Så Jette Møllesvend, det er faktisk mig...

Jeg blev også kaldt Jette Savværk eller Jette Pind, fordi min far havde et savværk, og jeg boede i en skov (med pinde). Så vidste alle, hvilken Jette der var tale om...

Ved du, om I også har tilnavne eller øgenavne i jeres familie? Har du lyst til at vide noget om det?

Så er det en god anledning til at spørge dine forældre eller andre ældre i familien ud om, hvad de ved om slægtens og dens navne.

Mangler du hjælp til at komme i gang? Så er min udførlige e-guide måske noget for dig. I 7 grundige trin guider jeg dig igennem arbejdet med at skrive en livshistorie, hvad enten det er din mors, fars eller din bedstemors. Undervejs får du eksempler fra livshistorier, jeg har skrevet eller bearbejdet.

Jeg kan ikke love, at du skriver en bestseller, som vil interessere hele verden, men jeg kan garantere, at livshistorien vil være værdifuld og uvurderlig for dig og dine kære i generationer frem.

Og det er i grunden ikke så galt, vel?

De venligste hilsner,

Jette (Møllesvend)

 

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik