MENU

Lussinger & Lykke – så er der champagne…

Så er der champagne!
Fredag den 1. marts 2013 udkommer bogen "Lussinger & Lykke – Erindringer fra Lolland" - og samme dag er det forfatteren Knuds 79 års fødselsdag...

Det skal da fejres!
Knud og jeg har arbejdet sammen med om hans bogprojekt gennem flere år, så det skal fejres med et glas champagne, at han nu kan stå med sin færdige bog i hænderne.
Du er velkommen til at skåle med og sige tillykke til forfatter Knud H. Jørgensen på fredag den 1. marts klokken fra 13.00-15.00 her på Stadil Gl. Mejeri.

Bladr i bogen
Du kan også få lov til at bladre i bogen, som tager sit udspring i slutningen af 1800-tallet på Lolland med en beskrivelse af forfatterens bedsteforældres liv på bunden af samfundet.
På trods af barske vilkår bliver Knuds far og mor til hele mennesker, der formår at skabe trygge og kærlige rammer for deres børn. Knud skildrer deres liv og fortæller om opvæksten på Lolland i landarbejdermiljøet, hvor målet om at få fod under eget bord står højst på ønskelisten...
Det betyder nemlig et liv i selvstændighed.
Bogen giver et personligt og meget unikt indblik i den bondekultur, som de fleste af os i Danmark har vores rødder i. Vi får et indblik i et økonomisk beskedent liv på landet med dyr og lange arbejdsdage i pagt med den natur, som forfatteren så levende fortæller om.
Kort sagt giver bogen et indblik i en hel egns udviklingshistorie på godt og ondt fortalt gennem en enkelt families liv.

Dét siger Knud om processen:
-Det har været en uvurderlig hjælp for mig at have forbindelse med Jette. Hun har rådgivet om stort og småt på en særdeles fin og behagelig måde. Jettes assistance har sat gang i forskelligt, som har fascineret mig og hjulpet mig videre.
Hendes frimodighed, lyse humør, dejlige samarbejdsvilje og gode råd har gjort, at samarbejdet har fungeret upåklageligt. Jette er altid villig med råd og dåd.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jette Sørensen til andre, som gerne vil skrive.

Bogen er udgivet af Forlaget Siesta, Århus, og koster 169,00 kroner. Den er indbundet i stift bind og er på 186 sider og du kan købe den lige hér. 

Om forfatteren
Knud Helge Jørgensen er født og opvokset på Lolland, men har boet det meste af sit liv i Vestjylland, hvor han blandt andet gennem 19 år var leder af Bøvling Friskole.
Sammen med sin kone Vibs tager han rundt og holder mange foredrag om Lolland samt om parrets mange spændende udlandsrejser. Knud er desuden en flittig og vidende guide i Kongenshus Mindepark.

 

Vil du også gerne skrive en bog? Men mangler du liiige det sidste "spark"? Så har du måske ligesom Knud brug for mit mentor- og manuskriptsparringsforløb...?

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik