MENU

Når en dØr lukkes, Åbnes en ny

Jane Korsgaard er midt i 50'erne, nyskilt og i gang med at sætte drømmelejligheden i stand, da hun pludselig vågner op i en ambulance. Hun aner ikke, hvad der er sket. Hun kan ikke tale, hun kan næsten ikke bevæge sig - og næsten intet huske. Er det overhovedet muligt at kæmpe sig tilbage til et "normalt" liv igen?

Alt dette handler Jane Korsgaards bog "Når en dør lukkes, åbnes en ny" om.  Vi følger hendes rejse tilbage til et normalt liv gennem hospitalsindlæggelser, ophold på kursteder, genoptræning samt ophold på Center for Hjerneskade. Alle steder hører vi udførligt om den træning, som hun går igennem, og hvilken effekt den har. For træningen er utrolig vigtig for de mennesker, der har haft en blodprop eller en hjerneblødning og som er stærkt medtagede.

Jane Korsgaard modbeviser, at det er umuligt at gøre fremskridt eller opnå forbedring efter tre måneder. Hun VIL lære at gå, løbe, læse, skrive og regne igen. Hun vil og hun kan. Sådan tænker hun, og sådan opfører hun sig - måske er det derfor, hun konstant opnår forbedring?

I bogen følger vi Jane gennem tre år - og til sidst kan hun både løbe, læse og skrive igen. Det er en sejr. Jane har selv skrevet bogen, og på forlaget VITA har vi hjulpet Jane med at gøre manuskriptet mere levende ved blandt andet at inddrage erindringsglimt fra hendes barndom, ungdom og voksenliv.

Bogen er på 122 sider og koster 198,- + porto. Du kan læse mere her. 

Har du lyst til at følge Jane, så har hun oprettet en blog, Hjernebiz, som du finder lige hér.

Vil du vide mere om mig, kan du se TV-MidtVests indslag med mig lige hér.

 

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik