MENU

Nynnes dagbog møder Nak & Æd…

Mange af mine kunder har lyst til at få deres livshistorie udgivet, når den er færdig. Det havde Børge Cato Holm også, så hans bog  "Kong Hans og fasankokken til bisættelse - og andre fortællinger", udkom på mit forlag i juni.
Bogen er en samling finurlige jagt- og lystfiskerhistorier, som Børge har oplevet gennem et langt jæger- og lystfiskerliv.
Journalist Kamilla Husted Bendtsen, 25 år, er arg modstander af jagt, så det var med en vis modstand, hun sagde ja til at læse korrektur på bogen.
Hér er, hvad hun bagefter skrev til mig:
Jeg må sige, at jeg er fuldstændig vildt overrasket - og det elsker jeg. Jeg er jo helt uden for målgruppen. Jeg hader jagt og er fanatisk i min holdning til, at alt liv er helligt. Men jeg tænkte, at jeg da godt kunne læse korrektur og sætte nogle kommaer i manuskriptet... Og så har jeg bare siddet  og skraldgrinet hele bogen igennem! Når jeg ser nøgternt på Børges gerninger, synes jeg faktisk ikke, han er særlig sympatisk - men så kan jeg skidegodt lide ham alligevel. Bogen rammer den der universelle humor, som man også griner af i Nynnes Dagbog: De skæve betragtninger omkring, hvordan vi opfører os, hvordan det hele ikke bare går som planlagt - og hvordan mennesker så reagerer på det. Det hér, det er Nynnes Dagbog, der møder Nak & Æd, tænker jeg.
Har du fået lyst til at vide mere om Børges bedrifter? Så læs mere hér. 
Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik