MENU

Skriv-Et-Liv-Workshop – lÆngere, bedre, billigere…

Min far sagde altid: Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det som regel heller ikke sandt...

Men ikke desto mindre har jeg lavet et nyt koncept for min populære Skriv-Et-Liv-Workshop. Tidligere har jeg højst haft 6 deltagere på workshoppen, men det er min erfaring, at deltagerne lærer utroligt meget af hinanden undervejs. Så derfor har jeg besluttet, at der fremover bliver plads til hele 12 deltagere. Det er stadig en meget overskuelig holdstørrelse.

Desuden bliver workshoppen en time længere, så jeg underviser i 5 timer i stedet for 4 timer.

Og nu kommer det, der er for godt til at være sandt: Med i prisen får du hele dagen lækre snacks, kaffe, te og vand, der er et lækkert tapasbræt til frokost OG du får eftermiddagskaffe/te med et stykke hjemmebagt kage.

Oven i købet har jeg sat prisen ned med 1.000,00 kroner, så du nu kan få en plads for 1.500 + moms = 1.875,- kroner inkl. moms.

Før var prisen 2.500,- kr. + moms = 3.125,- kr. inkl. moms

Så i forhold til tidligere sparer du penge, du får fuld forplejning samt en ekstra times undervisning. Lyder det ikke bare for godt til at være sandt? Ikke desto mindre er det sandt. Og den næste workshop finder sted torsdag den 2. september 2015 fra klokken 10-16 på Vedersø Mejerikro, Vesterhavsvej 38, Vedersø, 6990 Ulfborg, hvor Christina Flinker vil kræse for os.

Du kan læse mere om workshoppen lige hér.

Ved du bare, at du vil med? Så grib din plads hér.

 

Handelsbetingelser | Cookie- og privatlivspolitik